Kunstformidling

Kunstformidling Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,17 MB
FILNAVN
Kunstformidling.pdf
ISBN
3231042306742

BESKRIVELSE

Hva er kunstformidlingens rolle? Grensene mellom kunst, formidling og markedsføring er ikke like tydelige som før. Kunstformidling foregår i museer og gallerier, men også i andre sammenhenger der kunsten finner sted. Blant aktørene på det utvidede feltet er kunsthistorikere, pedagoger, kuratorer og kunstnere, men også designere, markedsførere og utviklere. Derfor må kunstformidling tenkes på nytt. Kunstformidling. Fra verk til betrakter kartlegger konsekvenser av endringene. Her drøftes også formidlingsfagets nye muligheter i lys av opplevelsesøkonomien. Fra ulike hold gir syv bidragsytere drama pedagogiske, medieestetiske og kunstteoretiske perspektiver på forholdet mellom kunst, publikum og ny teknologi. Til sammen danner kapitlene et utgangspunkt for bedre forståelse av de nye betraktersituasjonene. Den tverrfaglige boka er beregnet på studenter, lærere og teoretikere, og på kunstutøvere i praksisfeltet. Men de faglige tilnærmingene vil også interessere et mer allment kunstpublikum. Bidragsytere: Boel Christensen-Scheel, Nikita Mathias, Ebba Moi, Charlotte Blanche Myrvold, Gerd Elise Mørland, Lisa Nagel og Ragnhild Tronstad.

Derfor må kunstformidling tenkes på nytt. Kunstformidling. Norsk kulturråd gjennomførte i 1999-2003 et forsøksprosjekt med kunstformidling rettet mot småbarn fra null til tre år; Klangfuglkunst for de minste.

Formidlingen skjer en rekke steder i samfunnet, deriblant i skoleverket, i andre utdanningsinstitusjoner og i andre offentlige og private institusjoner og organisasjoner. Målet med denne utdannelsen er at du skal tilegne seg kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse innen fagområdet kunst og formidling. Studieretningen gir innsikt i idéutvikling, kunstformidling, presentasjonsteknikker, visualisering av idéer i skapende prosesser og teoretisk refleksjon. The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested.

RELATERTE BØKER