Veien inn i dyrets sinn

Veien inn i dyrets sinn - Karen Pryor | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karen Pryor
DIMENSJON
9,34 MB
FILNAVN
Veien inn i dyrets sinn.pdf
ISBN
2300003161145

BESKRIVELSE

Karen Pryor er en anerkjent pionér innen dyretrening uten bruk av ubehag og tvang. I sin bestselgende bok "Ikke skyt hunden!" introduserte hun på starten av 90-tallet et innovativt treningssystem - klikkertrening - som siden gang har fått stor utbredelse verden over. Gjennom sine bøker og utrettelige arbeid for å spre kunnskap om belønningsbasert dyretrening har Karen Pryor forbedret livene til millioner av dyr. Og nå, etter 30 års erfaring med trening av både tamme og ville dyr, oppsummerer Karen i denne boken alt hun vet om dyrs læring. Og ikke minst hva dyrene har lært henne. Veien inn i dyrets sinn bruker et klart og enkelt språk som hjelper alle til å forstå og beherske Pryors treningssystem.

Derfor bør du velge studentbolig . Fem enkle tips for å forebygge eksamensstress .

En voksen person har et blodvolum på om lag fem liter som hjertet pumper gjennom kroppens blodårer i et kretsløp. . To veier ligger foran deg, på en av disse må du gå.

RELATERTE BØKER