Utover enhver rimelig tvil

Utover enhver rimelig tvil - Malin Persson Giolito | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Malin Persson Giolito
DIMENSJON
6,40 MB
FILNAVN
Utover enhver rimelig tvil.pdf
ISBN
3955545219502

BESKRIVELSE

For tretten år siden ble en femtenårig jente myrdet på bestialsk vis. Legen Stig Ahlin ble dømt til livsvarig fengsel for mordet. Men advokat Sophia Weber har oppdaget feil i etterforskningen av Ahlin og bestemmer seg for å hjelpe den dømte mannen. Jo mer hun finner ut, jo vanskeligere blir arbeidet hennes.«Jeg ser frem til flere bøker fra advokaten Malin Persson Giolito. Hun viser at det er mulig å skrive gode romaner som peker på svakheter i rettssystemet.»LitteraturMagazinet«Malin Persson Giolito har en unik måte å fortelle historien sin på.»Lotta Olsson, Dagens Nyheter

08:40 - Bevist utover enhver rimelig tvil: . Heyerdahl understreker at det er påtalemyndigheten som fører bevis for at vilkårene for straff er utfylt. UTOVER ENHVER RIMELIG TVIL.

Skip to the beginning of the images gallery . Ta en sniktitt.

RELATERTE BØKER