Tråden

Tråden - Victoria Hislop | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Victoria Hislop
DIMENSJON
11,40 MB
FILNAVN
Tråden.pdf
ISBN
3616504263268

BESKRIVELSE

En by i opprør. Et folk i fare. En fortelling om håp, lojalitet og kjærlighet. Thessaloníki, 1917. Den natten Dimitri Komninos blir født, raseres den multikulturelle byen Thessaloníki av en katastrofal brann. Fem år senere må en liten jente, Katerina, flykte til Hellas, da hjemmet hennes i Lilleasia blir ødelagt av den tyrkiske hæren. I kaoset om bord på båten kommer hun bort fra moren sin. Fra den dagen flettes livene til Dimitri og Katerina sammen.Thessaloníki, 2007. En ung gresk mann, oppvokst i London, nå student i hjemlandet, får høre livshistorien til sine besteforeldre for første gang - en dramatisk historie om mennesker som er blitt drevet vekk fra sin elskede hjemby med makt og vold. Historien han blir fortalt gjør et uutslettelig inntrykk og får også store konsekvenser for hans egen fremtid.

En liten kar i fra Osen Hadde lurt med seg ei hjem for trygdeposn For 3000 kroner Fikk han kna på meloner Men der var det brått slutt på kosen For da lillemann knappa ned buksa Så kjerringa fort at han juksa For med sokk nedi trusa Planen med denne tråden er å hjelpe andre med å finne ting de trenger, og selvfølgelig, spørre om ting du trenger selv. I det store markedet som KNX er, så er det mange produsenter, og mye å velge mellom.

Vi kan føler oss som en katastrofe og vi er mange nå. Før jeg fester tråden pleier jeg å åpne knuten, å bare krysse trådene som jeg fester de til hver sin side, på skrå. 1.

RELATERTE BØKER