Tråden

Tråden - Victoria Hislop | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Victoria Hislop
DIMENSJON
6,15 MB
FILNAVN
Tråden.pdf
ISBN
1010253079816

BESKRIVELSE

En by i opprør. Et folk i fare. En fortelling om håp, lojalitet og kjærlighet. Thessaloníki, 1917. Den natten Dimitri Komninos blir født, raseres den multikulturelle byen Thessaloníki av en katastrofal brann. Fem år senere må en liten jente, Katerina, flykte til Hellas, da hjemmet hennes i Lilleasia blir ødelagt av den tyrkiske hæren. I kaoset om bord på båten kommer hun bort fra moren sin. Fra den dagen flettes livene til Dimitri og Katerina sammen.Thessaloníki, 2007. En ung gresk mann, oppvokst i London, nå student i hjemlandet, får høre livshistorien til sine besteforeldre for første gang - en dramatisk historie om mennesker som er blitt drevet vekk fra sin elskede hjemby med makt og vold. Historien han blir fortalt gjør et uutslettelig inntrykk og får også store konsekvenser for hans egen fremtid.

Permittert eller arbeidsledig? Skrevet av Emne: Korona-tråden (Lest 22645 ganger) 0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet. lowfields.

Det er opp til @Admin å bestemme hvor denne tråden skal ligge til syvende og sist. Den tråden i DNAet som brukes som «støpeform» kalles antisense-DNA-tråd. Den andre DNA-tråden vil ha en baserekkefølge som blir identisk med mRNA og kalles derfor sense-DNA.

RELATERTE BØKER