Tekstens autoritet

Tekstens autoritet - Randi Benedikte Brodersen, Fredrik Jebsen Bråten, Anders Reiersgaard, Kolbjørn Slethei, Knut Ågotnes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Randi Benedikte Brodersen, Fredrik Jebsen Bråten, Anders Reiersgaard, Kolbjørn Slethei, Knut Ågotnes
DIMENSJON
7,6 MB
FILNAVN
Tekstens autoritet.pdf
ISBN
4169595527100

BESKRIVELSE

Denne boken gir en innføring i analyse av grunnleggende trekk ved akademiske tekster: argumentasjonsutforming, sjanger, retorikk og kontekst. Forfatterne forklarer hvordan leseren kan identifisere det sentrale emne i en tekst og avdekke hvordan teksten er bygget opp. Målet er å gi leserne verktøy til å forstå og vurdere tekstene de møter i akademia og til å skrive egne tekster. Analytisk lesning av andres tekster er et viktig grunnlag for egen skriving. Forfatterne gir også råd for gode skriveprosesser. Boken henvender seg til alle som arbeider med akademiske tekster, både nybegynnere og viderekomne, både lesere og skrivere. Med litteraturliste og stikkordsregister.

Vi kan gjøre bevisste… Ågotnes, Knut; Brodersen, Randi Benedikte; Bråten, Fredrik Jebsen; Reiersgaard, Anders; Slethei, Kolbjørn. 2007.

Lik ny. Akademisk kvarter pris er 299-Prisen her = 280- Autoritet (fra latin autoritas) er et bredere begrep enn makt.En autoritet kjennetegnes ved at den oppfattes som rettmessig og legitim av de underordnede.

RELATERTE BØKER