Nordisk strikk

Nordisk strikk - Johanna Wallin | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johanna Wallin
DIMENSJON
11,52 MB
FILNAVN
Nordisk strikk.pdf
ISBN
5249572900575

BESKRIVELSE

Nordiske strikkemønstre er i dag mer populære enn noensinne, men hvor kom de fra, og fra hvilke regioner? Sjøfarere og handelsmenn kjøpte og solgte strikkevarer, nye familiebånd ble knyttet og medgift i form av strikkeplagg ble utvekslet mellom familier i forskjellige landsdeler. Det er noen av disse mønstrene forfatteren tar for seg i denne boka.

Beskrivelse. Nordiske strikkemønstre er i dag mer populære enn noensinne, men hvor kom de Strikk A.4 rundt og fell på hver side av de 24-26-28-28 maskene oppå foten slik: Strikk de 2 siste maskene før første merke oppå foten rett sammen og strikk de 2 maskene etter siste merke oppå foten vridd rett sammen (= 2 masker felt).

Det er brukt spennende strikketeknikker, blant annet strikk med perler og smock-mønster, som utfordrer både erfarne og uerfarne strikkere. Strikk denne skjønne Rosewood-jakken til deg selv eller noen du er glad i! De herlige, duse fargene gir et avslappet og romantisk uttrykk sammen med den klassiske passformen. Strikket jakke i DROPS Sky.

RELATERTE BØKER