Moderne personlighetspsykologi

Moderne personlighetspsykologi En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Moderne personlighetspsykologi.pdf
ISBN
7701124710421

BESKRIVELSE

Hvem er jeg? Og hvem er du? Hvorfor tenker, handler og føler vi som vi gjør? Hva er det som gjør oss unike? Kan vi velge hvem vi vil være? Personlighetspsykologien er full av spennende spørsmål og svar. I denne boken får du en bred innføring i personlighetspsykologiens mange teorier, presentert i en helhetlig og praktisk modell: - Personlighetens.havende.side (biologi og evolusjon) - Personlighetens.gjørende.side (motiver, behov, mål og handling) - Personlighetens.skapende.side (kultur, samfunn, relasjoner og våre fortellinger om oss selv) Dyktige fagpersoner gir deg en leservennlig innføring i klassiske og nyere teorier innen moderne personlighetspsykologi, og du får innsikt i den nyeste forskningen på feltet.

Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken Moderne personlighetspsykologi (ISBN 9788205485495) hos Adlibris.com.

Mentalising and Eating Disorders 482,- Vis flere Henter flere produkter Om ... Moderne personlighetspsykologi er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren none none 08/27/2010.

RELATERTE BØKER