Moderne personlighetspsykologi

Moderne personlighetspsykologi Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,57 MB
FILNAVN
Moderne personlighetspsykologi.pdf
ISBN
1290470746343

BESKRIVELSE

Hvem er jeg? Og hvem er du? Hvorfor tenker, handler og føler vi som vi gjør? Hva er det som gjør oss unike? Kan vi velge hvem vi vil være? Personlighetspsykologien er full av spennende spørsmål og svar. I denne boken får du en bred innføring i personlighetspsykologiens mange teorier, presentert i en helhetlig og praktisk modell: - Personlighetens.havende.side (biologi og evolusjon) - Personlighetens.gjørende.side (motiver, behov, mål og handling) - Personlighetens.skapende.side (kultur, samfunn, relasjoner og våre fortellinger om oss selv) Dyktige fagpersoner gir deg en leservennlig innføring i klassiske og nyere teorier innen moderne personlighetspsykologi, og du får innsikt i den nyeste forskningen på feltet.

Heftet Bokmål Skip to the end of the images gallery . Skip to the beginning of the images gallery .

Finn Skårderud er forfatter, psykiater, professor og stifter av Villa SULT - Stiftelsen Institutt for spiseforstyrrelser. Du får praktisk trening i personfokusert kommunikasjon, relasjonsledelse og menneskelig ressursutvikling basert på moderne personlighetspsykologi. Du lærer også å anvende dine kunnskaper til å planlegge og hjelpe til med å utvikle egen og andres ledelseskompetanse og relasjonskunnskap. Moderne personlighetspsykologi (Heftet) av forfatter Henrik Høgh-Olesen.

RELATERTE BØKER