Mer matglede med lavkarbo

Mer matglede med lavkarbo - Anne Aobadia | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Aobadia
DIMENSJON
6,91 MB
FILNAVN
Mer matglede med lavkarbo.pdf
ISBN
3618607219020

BESKRIVELSE

Vil du ha et slankende kosthold, men samtidig bevare matgleden? Alle kan finne en lavkarbovariant som passer! Med lavkarbo blir det lett å lage sunn mat! Denne oppskriftsboken gir deg alle verktøyene du trenger, og 100 oppskrifter på små og store måltider. Det du slipper i denne kokeboken er gluten og tilsetningsstoffer. Her lærer du hvor lett det kan gjøres å lage mat som hjelper deg med vekten og samtidig gir deg god helse. Mer matglede med lavkarbo er en flott og inspirerende kokebok som vil gi deg lettlaget, sunn og slankende mat! «En kjempefin bok for oss som nettopp har begynt med lavkarbo. Inspirerende bilder på oppskrifter som ikke er for vanskelige. Har lyst til å prøve alle sammen!» Leseranmeldelse fra Bokus

Etter mange år på lavkarbo, lever jeg i dag mer "smartkarbo". Jeg spiser fortsatt ikke mat med masse tomme kalorier og høyt innhold av karbohydrater, men er ikke like slavisk som før.

ISBN 9788283111743. På lager - sendes umiddelbart! Mer matglede med lavkarbo er skrevet av Anne Aobadia.

RELATERTE BØKER