Matematikkvansker

Matematikkvansker - Snorre A. Ostad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Snorre A. Ostad
DIMENSJON
12,15 MB
FILNAVN
Matematikkvansker.pdf
ISBN
2649511467207

BESKRIVELSE

Matematikkvansker er et fenomen av betydelig omfang. Snorre A. Ostad setter med denne boka fokus på feltet, som har vært relativt neglisjert i faglitteraturen. Matematikklærere har lenge etterlyst mer eksakt kunnskap om hvordan matematikklæring foregår, og hvorfor matematikkvansker oppstår. Målet med boka er å gi en oppdatering på dagens forskning om emnet og å synliggjøre hvordan kunnskapen kan brukes i det praktiske arbeidet i skolen. Boka vil være nyttig for personer med administrativt og faglig ansvar i forhold til matematikkvansker, som lærere, spesialpedagoger, psykologer og pedagogiskpsykologiske rådgivere. Den er også aktuell for studenter innen disse fagområdene. Snorre A. Ostad er lærer, dr.scient. og dr.philos. Han har vært lærer i grunnskolen, lektor i lærerhøyskolen og professor ved Universitetet i Oslo. Ostad har tidligere skrevet en rekke bøker og artikler om elever med matematikkvansker og om matematikk for handikappede elever. Han regnes, også internasjonalt, som en av de fremste forskerne innen sitt fagområde.

Elevens faglige utvikling stopper opp eller går tilbake i forhold til normalen. matematikkvansker med hovedfokus på prevalens, genetiske og fonologiske likheter. Derav lyder mitt forskningsspørsmål som følger: Hvilke likheter viser forskning at forekommer mellom dysleksi og matematikkvansker? For å prøve å besvare denne problemstillingen har jeg valgt å vekte oppgaven i to deler. Skien PP-tjeneste har laget en brosjyre om Lese- og skrivevansker og en om Matematikkvansker.

Snorre A. Ostad setter med denne boka fokus på feltet, som har vært relativt neglisjert i faglitteraturen.

RELATERTE BØKER