Inferno; roman med malerier

Inferno; roman med malerier - Ari Behn | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ari Behn
DIMENSJON
5,42 MB
FILNAVN
Inferno; roman med malerier.pdf
ISBN
4240408629631

BESKRIVELSE

Jeg er en noksagt. Jeg har alltid vært for intens. Full av ord og altfor mye kraft. Uten balanse. Enten-eller. Taus og pågående. Blyg og skamløs. Jeg klarte ikke å holde igjen. Jeg lot det brenne. Ari Behn skriver og maler om sitt livs inferno, i en intens skildring som spenner fra det mørke til det lyse. "Inferno" er en roman med malerier.

Ari Behn skriver og maler om sitt livs inferno, i en intens skildring som spenner fra det mørke til det lyse. Inferno er en roman med malerier ... Jeg har alltid vært for intens.

"Inferno" er en roman med malerier. Det er umulig å ikke lese denne boken, med den strindbergske tittelen «Inferno», som noe annet enn skrive- og maleterapi. Da han hadde sin første utstilling med malerier i 2013, fikk han mye ... Jeg er en noksagt.

RELATERTE BØKER