Hjemsøkelse

Hjemsøkelse - Jenny Erpenbeck | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Erpenbeck
DIMENSJON
12,38 MB
FILNAVN
Hjemsøkelse.pdf
ISBN
3835590629408

BESKRIVELSE

Tyskland, 1930-tallet. Ved bredden av en innsjø utenfor Berlin bygger en arkitekt et sommerhus til sin unge hustru. Huset har forseggjorte detaljer: fargede glassvinduer, en jernfugl smidd på balkongrekkverket, en skjult dør i kleskottet på soveværelset. Huset er omringet av en frodig hage og er tenkt som et sted for rekreasjon og hvile. Det henger imidlertid mørke skygger over landskapet og menneskene som skal komme til å bo der: en ung kvinne har druknet seg i innsjøen, de jødiske naboene forsvinner én etter én, Den røde armé raserer huset og hagen, en kvinne gjemmer seg i kleskottet i krigens kaotiske siste dager, en ung østtysk student forsøker å svømme til frihet i vest, et ektepar returnerer fra brutalt eksil i Sibir. Sommerhuset står støtt gjennom alle omveltninger og skiftende eierskap - til det ikke lenger gjør det. "Hjemsøkelse" er en fortettet og fascinerende beretning om Tysklands nyere historie, fortalt gjennom gjenstandene og landskapene som overlever et menneske. Det er en fortelling om et mørkt århundre, men også om dets uendelige timer med hverdag.

Norsk oversettelse av hjemsøkelse. Oversettelser av hjemsøkelse.

Ikke vanskelig, men intrikat med til dels nydelig utformede setninger, et forfatterblikk som imponerer, og hun gror ikke fast i materien. Kjøp 'Hjemsøkelse, roman' av Jenny Erpenbeck fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788249521364 Hjemsøkelse_Jenny Erpenbeck.indd 21 28.11.2019 14:49 slutt med arkitekten om antall kvadratmeter, for første gang i livet måler han jord i annet enn hektar og ar, for første gang i livet ... Jenny Erpenbecks «Hjemsøkelse» er en kort, men rik roman, som ved å fortelle et tysk sommerhus' historie også forteller tysk og sentraleuropeisk historie. hjemsøkelse - substantiv det å hjemsøke(s), straff eller prøvelse (fra Gud) i form av ulykke, plage, motgang, ulykke, (tung) plage «Hjemsøkelse» handler om tyske erfaringer gjennom forrige århundre, men også om mye mer.

RELATERTE BØKER