Grunnutdanning for skuespillere

Grunnutdanning for skuespillere - Torill Øyen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Øyen
DIMENSJON
12,59 MB
FILNAVN
Grunnutdanning for skuespillere.pdf
ISBN
7862078733058

BESKRIVELSE

Grunnutdanning for skuespillere er en praktisk rettet håndbok som tar for seg sentrale elementer i skuespillernes grunnutdannelse. Den starter med "skalaøvelser" og følger den røde tråden fram til og med skuespillerens møte med dramatisk tekst. Boka tar utgangspunkt i et undervisningsopplegg som blir benyttet det første året ved Statens teaterhøgskole.

Den starter med skalaøvelser og følger den røde tråden fram til og med skuespillerens møte med dramatisk tekst. Boka tar utgangspunkt i et undervisningsopplegg som blir benyttet det første året ved Statens teaterhøgskole. Kjøp Grunnutdanning for skuespillere fra Bokklubber Grunnutdanning for skuespillere er en praktisk rettet håndbok som tar for seg sentrale elementer i skuespillernes grunnutdannelse.

Velg den kunstnergruppen som best samsvarer med din profesjonelle kunstneriske virksomhet. Kjøp bøker av Torill Øyen. Toggle navigation.

RELATERTE BØKER