Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo - Guillem Balague | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Guillem Balague
DIMENSJON
9,14 MB
FILNAVN
Cristiano Ronaldo.pdf
ISBN
3414939240047

BESKRIVELSE

Boka om Cristiano Ronaldo - en av de største fotballspillerne til alle tider - er en fin gavebok og passer for alle som vil lese om hans vei fra beskjedne kår på Madeira til megastjerne på fotballens himmel. Guillem Balagué er en respektert fotballjournalist og ekspert på den spanske ligaen, og forteller den definitive historien om hva som har gjort Ronaldo til spilleren og mannen han er i dag i en oppdatert norsk utgave. Boka vant prisen for Årets Fotballbok av Cross Sports Book Awards i 2016.

Lekte seg i bølgene med kjæresten på Ibiza. Til tross for at han trolig har all fokus på mesterskapet, har den populære spilleren trolig nok å styre med på hjemmebane også. Cristiano Ronaldo var nå blitt bedre enn noen gang, og beviste det ved å score hele 42 mål totalt, en prestasjon som skaffet ham den ettertraktede, europeiske Gullstøvelen.

Er ist Kapitän, Rekordspieler und Rekordtorschütze der portugiesischen Nationalmannschaft, mit der er die Europameisterschaft 2016 gewann. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (Funchal, 5 februari 1985) is een Portugees profvoetballer die bij voorkeur als linksbuiten speelt. Hij verruilde in 2018 Real Madrid voor Juventus.

RELATERTE BØKER