Vuggesang

Vuggesang - Leïla Slimani | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leïla Slimani
DIMENSJON
5,59 MB
FILNAVN
Vuggesang.pdf
ISBN
7632869455310

BESKRIVELSE

Leïla Slimanis sjokkerende bok Vuggesang er spennende som en thriller. Men det er også en original roman om klasse, rase, morskap - og om det destruktive i måten vi organiserer våre moderne liv på. «Babyen er død. Det tok bare noen få sekunder.»Juristen Myriam og musikkprodusenten Paul vil være det perfekte paret. De vil ha kontroll over karrieren, invitere venner på mat- og vinkvelder, gi barna en god oppvekst. Da den middelaldrende, Mary Poppins-aktige barnepiken Louise kommer inn i familien, synes alt å falle på plass: Louise passer barna, sørger for innkjøp og matlaging og blir raskt helt uunnværlig for den lille familien.Men det Myriam og Paul ikke aner noe om, er de mørke sidene og den grenseløse sårbarheten til kvinnen som de har betrodd det mest dyrebare, nemlig barna. Helt til tragedien en dag rammer.

Dine øine skinnet blå, blomsterkinden blusset rødt; lille lys - sov søtt. Ingen sol imorgen gryr, bare du, mitt eventyr.

Visa ble utgitt i Ballade!:Jens Gunderssens visebok med melodier som kom på Tiden forlag i 1949 (2. opplag utgitt i 1950).

RELATERTE BØKER