Vuggesang

Vuggesang - Leïla Slimani | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leïla Slimani
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Vuggesang.pdf
ISBN
7112963947063

BESKRIVELSE

Leïla Slimanis sjokkerende bok Vuggesang er spennende som en thriller. Men det er også en original roman om klasse, rase, morskap - og om det destruktive i måten vi organiserer våre moderne liv på. «Babyen er død. Det tok bare noen få sekunder.»Juristen Myriam og musikkprodusenten Paul vil være det perfekte paret. De vil ha kontroll over karrieren, invitere venner på mat- og vinkvelder, gi barna en god oppvekst. Da den middelaldrende, Mary Poppins-aktige barnepiken Louise kommer inn i familien, synes alt å falle på plass: Louise passer barna, sørger for innkjøp og matlaging og blir raskt helt uunnværlig for den lille familien.Men det Myriam og Paul ikke aner noe om, er de mørke sidene og den grenseløse sårbarheten til kvinnen som de har betrodd det mest dyrebare, nemlig barna. Helt til tragedien en dag rammer.

Når Myriam og Paul ansetter Louise som dagmamma, faller brikkene på plass. Sang: Vuggesang Artist: Odd Børretzen (Musikk: Lars Martin Myhre) Album: Vintersang År: 1992 Intro/Mellomspill: Hm/D F#m/C# H Hm F#m/A Gmaj7 Nå sovner dagen, min brune prins G F#m E nå sluttet sola å smile Hm/D F#m/C# Hm Jeg er så glad for at du finns Hm C#m F#m Nå skal min vesle-prins hvile Hm E/H Hm Nå skal du reise til drømmeland Hm C#m F#m hvor det finnes kaker og sukkervann F#m/E ... «Vuggesang» er utvilsomt en fengslende fortelling, med stort bestselgerpotensial. Leseren vet helt fra starten at en babygutt og en litt større jente er drept, i sitt eget hjem. Vuggesang og den rytmiske gato-boksen hjalp for eksempel mange med å senke pulsen.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-2 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. ... Kjøp Vuggesang fra Bokklubber So ro, lille mann (til evig tid) Vuggesang er en urovekkende roman om maktspillet i en familie i Paris.

RELATERTE BØKER