Voldtatte følelser

Voldtatte følelser - Hanne Dahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Dahl
DIMENSJON
6,56 MB
FILNAVN
Voldtatte følelser.pdf
ISBN
5636841768546

BESKRIVELSE

Fra forfatteren av "Vannliljen - historien om et barn" For å rømme fra en traumatisk barndom gifter 17 år gamle Hanne seg med det hun tror er en god, kristen mann. Men snart er hun fanget i et ekteskap gjennomsyret av vold og grov misbruk. Livet blir en kamp for å overleve og beskytte barna. Hanne lever fremdeles som flyktning i eget land, og frykter daglig for sitt liv. Likevel har hun valgt å være en stemme for de stemmeløse kvinner, som lever i eller er på flukt fra voldelige relasjoner. En sterk historie om håp, fra en kvinne som ikke vil la ondskapen seire.

De aller beste bøkene. Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. In the summer of 1991 I was a normal kid.

Men snart er hun fanget i et ekteskap gjennomsyret av vold og grov misbruk. Livet blir en kamp for å overleve og beskytte barna.

RELATERTE BØKER