Vindbaroner

Vindbaroner - Hogne Hongset | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hogne Hongset
DIMENSJON
10,89 MB
FILNAVN
Vindbaroner.pdf
ISBN
1337060094967

BESKRIVELSE

Alf R Jacobsen, forfatter og tidligere redaktør av NRK Brennpunkt, omtaler Vindbaroner slik: «Topp spenning og høyaktuelt tema. Hongset tør dessuten å utfordre makta.» Vindbaroner er en spenningsroman basert på den høyaktuelle debatten om den omfattende vindkraftutbyggingen som foregår over hele landet. Stigende strømpriser utløser et stadig sterkere press for å få bygge vindkraftverk i utørt natur, noe som nå skaper mer og mer motstand i befolkningen. Vindbaroner tar oss inn i en fiktiv, men høyst realistisk utbyggingssak, der «vindbaronen» og lokale grunneiere står mot naturvernere. Store penger er i spill, og utenlandske kapitalinteresser spiller en avgjørende rolle i dramaet som utspiller seg i en bygd i Telemark.

De mest ... Vindbaroner tar oss inn i en fiktiv, men høyst realistisk utbyggingssak, der «vindbaronen» og lokale grunneiere står mot naturvernere. Store penger er i spill, og utenlandske kapitalinteresser spiller en avgjørende rolle i dramaet som utspiller seg i en bygd i Telemark. LeserbrevHvem er disse vindbaronene som legger til rette for å rasere kystlandskapet vårt med vindkraftverk?Hvem er disse som best arbeider i hemmelighet med å bondefange grunneiere, og som forfører naive representanter for kommunene.

De som insisterer på at vindkraft ikke har noen plass på norsk jord, og som stempler hele vindkraftindustrien som vindbaroner og hele den norske kraftbransjen Olsen og andre vindbaroner har mer enn nok negativt ved det de driver med, uten at noen trenger å klistre nazistempel på dem. Når Tjensvoll også skriver at jeg er en av dem som har drevet denne typen sammenligning, så stemmer ikke det.

RELATERTE BØKER