Ur-Pippi

Ur-Pippi - Astrid Lindgren | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
4,88 MB
FILNAVN
Ur-Pippi.pdf
ISBN
2618844075302

BESKRIVELSE

Ur-Pippi er originalmanuset til den første boka om Pippi, slik det var da datteren til Astrid Lindgren fikk det på sin 10-årsdag - uredigert og usensurert.Vi møter en om mulig enda mer sprelsk og tøylesløs Pippi enn vi er vant til. Samtidig gir boka et uvurderlig innblikk i hvordan et forfatterskap av verdensformat tar til. Forordet er skrevet av Astrid Lindgrens datter, den opprinnelige mottakeren, og Pippi-forsker Ulla Lindqvist bidrar med oppsiktsvekkende kommentarer til slutt. Ur-Pippi er et samleobjekt for enhver voksen leser med et kjært forhold til Astrid Lindgren.Utgis i et begrenset og nummerert opplag.

Pippi går i affärer Säsong 1 — Avsnitt 3. Pippi går i affärer..

Lindgren, Astrid, 1907-2002 (författare) Alternativt namn: لیندگرن، آسترید (اریکسون) Alternativt namn: لیندگرن، آستريد،, 1907-2002 Alternativt namn: Lindgren, Astrid Anna Emilia, 1907-2002 Alternativt namn: Lindhren, Astrid, 1907-2002 I "Ur-Pippi" sier hun til fröken: "Väck mig, när du har formanat färdigt". Men i boken står det slik: "Förlåt så mycket, sa Pippi ångerfullt.

RELATERTE BØKER