Tysteren

Tysteren - Jan-Erik Fjell | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Erik Fjell
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
Tysteren.pdf
ISBN
5222362522779

BESKRIVELSE

Da Fredrikstads rikeste mann blir drept, kommer overbetjent Anton Brekke fra Kripos til byen for å lede etterforskninga. Sammen med politistudenten Magnus Torp begynner han å rulle opp flere historier som viser seg å ha sammenheng med drapet på en tyster som mafiaen i New York får utført på 1960-tallet. Dette er den første boka om Anton Brekke.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp tysteren i ordboka. Tysteren er en parallellhistorie som begynner i New York på 1960-tallet. Vincent Giordano tas opp i den beryktede mafiafamilien Locatelli og får sin ilddåp: å henrette en tyster.

I 2011 mottok han Frederikprisen, som deles ut til en ung og lovende kulturutøver. Den hyperkriminelle tysteren tilsto i detalj et sjokkbrekk mot en eksklusiv klesforretning. Merkeklær for 500 000 kroner forsvant.

RELATERTE BØKER