Storebjørn

Storebjørn - Odd Harald Hauge | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Harald Hauge
DIMENSJON
10,16 MB
FILNAVN
Storebjørn.pdf
ISBN
8431712305689

BESKRIVELSE

Helvete kan også være kaldt. Den berømte eventyreren Martin Moltzau guider en amerikansk kjernefamilie med snøscooter på Svalbard. Samtidig går et russisk par om bord på en cruisebåt i Kiel. Alle har samme mål: den forlatte russiske gruvebyen Pyramiden. Der finnes en hemmelighet som kan forandre Svalbards fremtid. Storebjørn viser frem det Svalbard alle drømmer om å få oppleve, inntil drømmen blir et mareritt. Det er en historie om bedrag, forræderi og storpolitikkens nådeløse logikk, som gjør alle til brikker, styrt av en usynlig hånd. Men først og fremst er boka en åndeløs thriller gjennom et hvitt og fremmed landskap. Den ultimate thrilleren fra et Svalbard vi tror er norsk.

Bakgrunnsstoff. Skildring av ... Storebjørn er en avdeling i Fagerli barnehage for barn i alderen 3-6 år.

Dette er "krysset" der du tar av fra riksvei 55 og sikter deg inn Leirdalen, mot Leirvassbu. Når det nærmer seg påske, blir som mange vet, veien brøyta innover Leirdalen, til Sletthamn, som ligger vel 9 km inn i dalen. Storebjørn, 2222 moh.

RELATERTE BØKER