Storebjørn

Storebjørn - Odd Harald Hauge | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Harald Hauge
DIMENSJON
9,49 MB
FILNAVN
Storebjørn.pdf
ISBN
2097653382447

BESKRIVELSE

Helvete kan også være kaldt. Den berømte eventyreren Martin Moltzau guider en amerikansk kjernefamilie med snøscooter på Svalbard. Samtidig går et russisk par om bord på en cruisebåt i Kiel. Alle har samme mål: den forlatte russiske gruvebyen Pyramiden. Der finnes en hemmelighet som kan forandre Svalbards fremtid. Storebjørn viser frem det Svalbard alle drømmer om å få oppleve, inntil drømmen blir et mareritt. Det er en historie om bedrag, forræderi og storpolitikkens nådeløse logikk, som gjør alle til brikker, styrt av en usynlig hånd. Men først og fremst er boka en åndeløs thriller gjennom et hvitt og fremmed landskap. Den ultimate thrilleren fra et Svalbard vi tror er norsk.

Ansatte på Storebjørn er: Anita Hoff, pedagogisk leder Janne Klægstad, pedagogisk leder Sara Flesaker, fagarbeider Linda Lien Paulsen, assistent Anne Kristoffersen, assistent Storebjørn; Værvarsel for Storebjørn, Lom (Innlandet) Sist oppdatert kl 8:00. Legg til mine steder Fjern fra mine steder.

Når det nærmer seg påske, blir som mange vet, veien brøyta innover Leirdalen, til Sletthamn, som ligger vel 9 km inn i dalen. Storebjørn, 2222 moh. Storebjørn er selve majesteten blant Smørstabbtindene, og med sin spesielle form ruver den i terrenget.

RELATERTE BØKER