Min datter

Min datter Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,57 MB
FILNAVN
Min datter.pdf
ISBN
2464353109726

BESKRIVELSE

Lykkelige minner ... om glede og tårer, opprør og kjærlighet. Vi er der for hverandre ...bestandig. Gi Min Datter til en helt unik person.

Jeg kan jo ikke endre henne (jeg prøvde jo å endre faren i mange år før vi gikk fra hverandre) og jeg kan heller ikke forandre min personlighet… Min datter, min datter. På Skype Snakket jeg med deg Føttene sprellet Din mor la telefonen ned foran deg Slik at jeg så bare føttene Artig vinkel Du sprellet og levde Jeg er så glad i deg At det er fysisk Det er en del av kroppen min Å være glad i deg Jeg har armer, ben Og er glad i dag. Min datter Hei Jeg er godt over 18år, men jeg kunne ikke finne noe annet sted å spørre om dette.

Jeg klarer ikke å få kontakt med datteren min. Faren sier at han kan ikke gjøre noe med det, for hun vil ikke ha konta... Min mors datter berører tematikk som ligger nærmest hjertene våre og får oss til å spørre oss selv: Hva ville vi gjort om vi var i Margo eller Cassies sko? Wicklow fylke, Irland.

RELATERTE BØKER