Kjæreste Emmie

Kjæreste Emmie - Lia Louis | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lia Louis
DIMENSJON
6,6 MB
FILNAVN
Kjæreste Emmie.pdf
ISBN
2296498298181

BESKRIVELSE

Emmie er hemmelig forelsket i Lucas, sin bestevenn gjennom mange år, men hun har aldri villet innrømme det. Så når hun blir bedt om å være forloveren i bryllupet hans faller verdenen hennes plutselig sammen. Emmie har dessuten en jobb hun ikke ser en fremtid i, en mor hun har et komplisert forhold til og en husvert som hun mistenker misliker henne sterkt. Oppdraget som motvillig forlover tvinger etter hvert Emmie til å ta et oppgjør med sin egen fortid, følelser og hemmeligheter, og den rollen hun nå spiller i sitt eget liv. Men hva er det hun egentlig vil? Lia Louis skriver ektefølt, engasjerende og rørende om livets kompleksitet, og om drømmer, håp og kjærlighet. Kjæreste Emmie er en varm og morsom roman som vil treffe deg rett i hjertet og bli der.

innbundet, 2019. Sendes innen 1-3 virkedager.

Omtalen er utarbeidet av BS. ISBN: 978-82-8313-207-6; Omfang: 377 ... Kjæreste Emmie; Medansvarlig: Ulven, Eva (overs.) Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: LOU; Emne: Vennskap; Forelskelse; Storbritannia; Frankrike; År: 2019; Noter: Da britiske Emmie Blue var 16 år gammel sender hun opp en heliumballong.

RELATERTE BØKER