Kjæreste Emmie

Kjæreste Emmie - Lia Louis | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lia Louis
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
Kjæreste Emmie.pdf
ISBN
4895022224606

BESKRIVELSE

Emmie er hemmelig forelsket i Lucas, sin bestevenn gjennom mange år, men hun har aldri villet innrømme det. Så når hun blir bedt om å være forloveren i bryllupet hans faller verdenen hennes plutselig sammen. Emmie har dessuten en jobb hun ikke ser en fremtid i, en mor hun har et komplisert forhold til og en husvert som hun mistenker misliker henne sterkt. Oppdraget som motvillig forlover tvinger etter hvert Emmie til å ta et oppgjør med sin egen fortid, følelser og hemmeligheter, og den rollen hun nå spiller i sitt eget liv. Men hva er det hun egentlig vil? Lia Louis skriver ektefølt, engasjerende og rørende om livets kompleksitet, og om drømmer, håp og kjærlighet. Kjæreste Emmie er en varm og morsom roman som vil treffe deg rett i hjertet og bli der.

Helt siden hun var 16 år har Lucas vært Emmies beste venn. Kjæreste Emmie Av: Lia Louis , Eva Ulven . Emmie er hemmelig forelsket i Lucas, sin bestevenn gjennom mange år, men hun har aldri villet innrømme det.

LES MINDRE Emmie er forelsket i Lucas, sin bestevenn gjennom mange år, men hun har aldri innrømmet det. Så når hun blir bedt om å være forlover i bryllupet hans, faller verdenen hennes sammen. Kjæreste Emmie Lia Louis ; Eva Ulven (Oversetter) Emmie er hemmelig forelsket i Lucas, sin bestevenn gjennom mange år, men hun har aldri villet innrømme det.

RELATERTE BØKER