Kanskje aldri

Kanskje aldri - J. A. Redmerski | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J. A. Redmerski
DIMENSJON
11,79 MB
FILNAVN
Kanskje aldri.pdf
ISBN
6099879153127

BESKRIVELSE

Tjue år gamle Camryn Bennett ønsker å få mer ut av livet enn bare å følge de samme rutinene hver dag. Hun har planer om å flytte sammen med sin bestevenn og starte i en ny jobb, men etter en marerittaktig kveld på byen bestemmer Camryn seg for å flykte fra det eneste livet hun noensinne har kjent. Hun hopper på en Greyhound-buss uten å vite hvor hun skal hen, det eneste målet hun har er å finne seg selv. Det hun finner, er Andrew Parrish. Andrew er en spennende og impulsiv fyr, og det viser seg at han på mange måter er nøkkelen som skal til for å åpne Camryns forsvarsverk. Med ham lærer Camryn å leve livet igjen, og sammen finner de styrken og motet til å ta tak i problemene sine. Andrew lokker fram bortgjemte følelser hos Camryn, og snart opplever hun kjærlighet og begjær som hun ikke trodde var mulig. Men Andrew bærer på en mørk hemmelighet som enten kan forene eller ødelegge dem.

Av Frank Williksen. Publisert 21.09.2019, oppdatert 21.09.2019.

Så Teddy gjør noe han ikke burde gjort. Tania Kjeldset har tegnet et fint og gripende portrett av Teddy og det han går gjennom når livet plutselig blir helt annerledes enn det var før sommeren. Kjøp Kanskje aldri fra Tanum Camryn Bennett ønsker å få mer ut av livet enn å bare følge de samme rutinene hver dag.

RELATERTE BØKER