Kanskje aldri

Kanskje aldri - J. A. Redmerski | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J. A. Redmerski
DIMENSJON
8,40 MB
FILNAVN
Kanskje aldri.pdf
ISBN
6120962561440

BESKRIVELSE

Tjue år gamle Camryn Bennett ønsker å få mer ut av livet enn bare å følge de samme rutinene hver dag. Hun har planer om å flytte sammen med sin bestevenn og starte i en ny jobb, men etter en marerittaktig kveld på byen bestemmer Camryn seg for å flykte fra det eneste livet hun noensinne har kjent. Hun hopper på en Greyhound-buss uten å vite hvor hun skal hen, det eneste målet hun har er å finne seg selv. Det hun finner, er Andrew Parrish. Andrew er en spennende og impulsiv fyr, og det viser seg at han på mange måter er nøkkelen som skal til for å åpne Camryns forsvarsverk. Med ham lærer Camryn å leve livet igjen, og sammen finner de styrken og motet til å ta tak i problemene sine. Andrew lokker fram bortgjemte følelser hos Camryn, og snart opplever hun kjærlighet og begjær som hun ikke trodde var mulig. Men Andrew bærer på en mørk hemmelighet som enten kan forene eller ødelegge dem.

Hva antikkens Hellas kan lære oss om mental helse. HELSE Sommer 09/08/19.

Politiet forbereder seg på å avslutte etterforskningen av drapene på Valdresekspressen uten å ha avhørt den trippeldrapssiktede. Kanskje aldri. Tilbake til søkeresultater.

RELATERTE BØKER