Dyreliv i fjæra

Dyreliv i fjæra - Per Johannessen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Johannessen
DIMENSJON
3,6 MB
FILNAVN
Dyreliv i fjæra.pdf
ISBN
6598969754609

BESKRIVELSE

Dyreliv i fjæra er en guide inn i det fascinerende dyrelivet som utspiller seg langs Norges langstrakte kystlinje. Boken er bygget opp systematisk, fra de mest primitive dyrene til de mest utviklede. Nærmere 350 ulike arter er beskrevet med bilder og tekst. Med økt kunnskap blir turen i fjæra mer spennende. Jo mer vi vet om naturen, desto mer skjønner vi viktigheten av å forvalte den rett.

Jo mer vi vet om naturen, Sammen med Frank Emil Moen har han skrevet boka Dyreliv i havet om den nordeuropeiske marin faunaen.Bare i fjæra er det så mye spennende som rører seg, det finnes for eksempel 1000 ulike ... Se nærmere på smådyrene som lever på sjøbunnen i fjæra , og lag et miljø som de trives i. 4.Lær å kjenne ulike tangtyper .

Sandefjord : Pedagogisk senter, [1979]. Dyreliv i fjæra er en guide inn i det fascinerende dyrelivet som utspiller seg langs Norges langstrakte kystlinje. Boken er bygget opp systematisk, fra de mest primitive dyrene til de mest utviklede.

RELATERTE BØKER