Dyreliv i fjæra

Dyreliv i fjæra - Per Johannessen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Johannessen
DIMENSJON
10,70 MB
FILNAVN
Dyreliv i fjæra.pdf
ISBN
7506363716541

BESKRIVELSE

Dyreliv i fjæra er en guide inn i det fascinerende dyrelivet som utspiller seg langs Norges langstrakte kystlinje. Boken er bygget opp systematisk, fra de mest primitive dyrene til de mest utviklede. Nærmere 350 ulike arter er beskrevet med bilder og tekst. Med økt kunnskap blir turen i fjæra mer spennende. Jo mer vi vet om naturen, desto mer skjønner vi viktigheten av å forvalte den rett.

Working ... Forslag til aktiviteter og undersøkelser klassen kan gjøre i fjæra. Dyreliv i fjæra er en guide inn i det fascinerende dyrelivet som utspiller seg langs Norges langstrakte kystlinje.

Rein (i Finnmark nå bare tam eller forvillet), lemen, hare, fjellrev, jerv, ryper, snøspurv m.fl. er karakterdyr og finnes så vel i lavere som i høyere trakter.

RELATERTE BØKER