Det siste intervjuet og andre samtaler

Det siste intervjuet og andre samtaler - David Bowie | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Bowie
DIMENSJON
3,3 MB
FILNAVN
Det siste intervjuet og andre samtaler.pdf
ISBN
1005131846769

BESKRIVELSE

I løpet av en femti år lang karriere ga David Bowie (1947-2016) et svimlende antall intervjuer, til det en dag brått var slutt. Fra midten av 2000-tallet uttalte han seg ikke offentlig lenger. Denne boka består av åtte nedslagspunkter, fra 1964 til 2006, fra den gangen Bowie mer enn gjerne snakket, om alt fra musikk, design, kunst, men også om private anliggender. Som intervjuobjekt var han morsom og lo ofte. Først og fremst var han påfallende smart og orientert. Og stilte gjerne de beste spørsmålene selv. Inkludert i denne norske utgaven er et intervju fra 1990, da NRK snakket med Bowie i forkant av en konsert. NRKs møte med legenden ble en selsom og småsvett affære. Etter tre timers venting dukket Bowie først opp idet konserten skulle begynne. NRKs Vera Kvaal så godt hun kunne, og startet med et langt og intrikat spørsmål. Svaret Bowie ga, var kort. Knappe kvarteret senere var et kultintervju en realitet.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp David Bowie: Det siste intervjuet fra Cappelendamm I løpet av en femti år lang karriere ga David Bowie (1947-2016) et svimlende antall intervjuer, til det en dag brått var slutt.

Gi beskjed om at du kommer til å ta kontakt med vedkommende for denne samtalen i forbindelse med sluttprosedyren, så vedkommende er forberedt når du ringer for å avtale et møte. Meldte at Norge har hatt samtaler med flere land om gjenåpning og reiser mellom landene. Så kom beskjed fra SMK. Det siste intervjuet og andre samtaler av David Bowie heftet, 2019, Norsk (bokmål), ISBN 9788282882972.

RELATERTE BØKER