Dødens disippel

Dødens disippel - Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt
DIMENSJON
10,11 MB
FILNAVN
Dødens disippel.pdf
ISBN
6920075840092

BESKRIVELSE

En rekke uhyggelige kvinnemord begås i Stockholmstrakten. Politiet står uten spor. De seksualiserte mordene bærer alle kjennetegnene til Edward Hinde, seriemorderen Sebastian Bergman fikk sperret inne for 15 år siden - og som fremdeles sitter bak lås og slå. Sebastian Bergman tvinger seg på nytt inn i etterforskningen. Under samtaler med Edward Hinde skjønner Sebastian at mordene angår ham selv, helt spesielt. "Dødens disippel" er andre bok i serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen Sebastian Bergman. Serien fikk en pangstart med "Mannen som ikke var morder" (på norsk i 2011) og Bergman ble øyeblikkelig en stor leserfavoritt.

En ny bok om psykologen Sebastian Bergman, som vi ble kjent med i ... Dødens disippel er andre bok i serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen Sebastian Bergman. Serien fikk en pangstart med Mannen som ikke var morder (på norsk i 2011) og Bergman ble øyeblikkelig en stor leserfavoritt. Kjøp Dødens disippel fra Bokklubber 'Dødens disippel' er andre bok i serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen og profileringseksperten Sebastian Bergman etter 'Mannen som ikke var morder'.

Michael Hjorth Hans Rosenfeldt (1964) er manusforfatter og kjent tv- og radioprofil i Sverige - han er blant annet mannen bak den populære svensk/danske tv-serien BROEN. "Dødens disippel" er andre bok i serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen og profileringseksperten Sebastian Bergman etter "Mannen som ikke var morder". LES MINDRE Alternative utgaver.

RELATERTE BØKER