20 gode matsopper

20 gode matsopper - Pelle Holmberg, Hans Marklund, Siw Muskos | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pelle Holmberg, Hans Marklund, Siw Muskos
DIMENSJON
12,48 MB
FILNAVN
20 gode matsopper.pdf
ISBN
3957729385167

BESKRIVELSE

Dette er håndboken for deg som har lyst til å plukke sopp, men som trenger hjelp til å finne de sikre matsoppene. Boken gir deg også råd om behandling og tilberedning av soppen.

Norsksopp de beste matsoppene. Gode beskrivelser og tips.

Boken gir deg også råd om behandling og tilberedning av soppen. Noen gode og trygge matsopper Foto: Inger Kristoffersen Bildet viser den vanlige steinsoppen som vi oftest finner i gran- og bjørkeskog. De to andre artene er bleklodden steinsopp, som har lysere hatt og bare vokser i løvskog, og rødbrun steinsopp, som har Dette er håndboken for deg som har lyst til å plukke sopp, men som trenger hjelp til å finne de sikre matsoppene.

RELATERTE BØKER