Zazie på metroen

Zazie på metroen - Raymond Queneau | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Raymond Queneau
DIMENSJON
7,95 MB
FILNAVN
Zazie på metroen.pdf
ISBN
5432051139859

BESKRIVELSE

Zazie blir passet av sin onkel Gabriel, mens moren besøker kjæresten. I løpet av halvannet døgn følger vi Zazies møte med Paris. Mest av alt vil hun ta metroen som dessverre er rammet av streik. På jakt etter metroen løper hun sikksakk gjennom storbyens gatenett. Zazie møter på alt fra joviale bartendere, kranglevorne skomakere, lurvete gateselgere, turister og transvestitter til fine fruer og enfoldige politimenn, men mest av alt er det en reise gjennom språket. Høyt og lavt, gullkorn og blødmer, slang og arkaismer, sant og usant flyr om hverandre i et til tider forrykende tempo. Det hele er gjort på mesterlig vis, og plasserer Queneau blant de aller største navn i den modernistiske kanon.

Selv om det kanskje kan virke overveldende og «skummelt» for noen kan jeg gå god for at du kommer til å elske T-banen så fort du bare har blitt vant til hvordan du kjøper billetter og hvor de ulike linjene kjører. Zazie Bistro, Krakow: Se 1 152 objektive anmeldelser av Zazie Bistro, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 120 av 1 906 restauranter i Krakow. Slik åpnes Europa gradvis opp - land for land.

Forfatter: Raymond Queneau Utgiver: Fabula Solum Illustrasjoner: Stand: NOK 130,00 Zazie på metroen Raymond Queneau Paperback ~ Zazie møter på alt fra joviale bartendere kranglevorne skomakere lurvete gateselgere turister og transvestitter til fine fruer og enfoldige politimenn men mest av alt er det en reise gjennom språket. Raymond Queneau (21. februar 1903 - 25.

RELATERTE BØKER