Vegetarianeren

Vegetarianeren - Kang Han | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kang Han
DIMENSJON
11,70 MB
FILNAVN
Vegetarianeren.pdf
ISBN
7194482613392

BESKRIVELSE

En natt finner Yeong-hyes mann henne på kjøkkenet der hun systematisk kaster alt kjøtt fra kjøleskapet deres. Hun sier hun har hatt en drøm og er blitt vegetarianer. «Før hun ble vegetarianer, hadde jeg aldri tenkt på min kone som bemerkelsesverdig», sier ektemannen. Men fra dette øyeblikket utvikler den forsiktige kvinnen, hittil styrt av andres forventninger og sosiale konvensjoner, seg i stadig mer overraskende retninger og avviser kravene fra hjemmet, familien og samfunnet. Tre ulike stemmer forteller Yeong-hyes historie: ektemannen som til slutt ikke orker mer, svogeren som er kunstner og begjærer henne, og storesøsteren som gjør alt hun kan for å hjelpe henne tilbake til et normalt liv.

Denne psykologiske romanen, som er hennes mest kjente, tematiserer psykisk helse, kjønnsroller og relasjonen mellom kroppen og sinnet. "Vegetarianeren", som fikk den internasjonale Booker-prisen i 2016, er nå utkommet i norsk utgave, og godt er det. Dette er nemlig en roman utenom det vanlige - og la det ikke være noen tvil: jeg mener det i positiv forstand.

Specs: Innbundet, Han Kang, Bokmål, Skjønnlitteratur, Roman Vegetarianeren av Han Kang, 214 s Pax forlag 2018 Leseeksemplar VGs anmelder Gabriel Mogroff mener dette er en en av årest beste romaner Andre bloggere: Kleppanrova, Elida, Tine Neste: Fordi Venus passerte en alpefiol den dagen jeg ble født av Mona Høvring, 128 s Oktober forlag 2018 Leseeksemplar Den mest vanlige vegetarianeren er lakto-ovo-vegetarianer. _____ Mvh Maja Alle dyr vet hva som er sunt for dem - unntatt mennesket.

RELATERTE BØKER