Utmarker

Utmarker - Arne Dahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Dahl
DIMENSJON
9,99 MB
FILNAVN
Utmarker.pdf
ISBN
8107086990067

BESKRIVELSE

Utmarker er første bok i serien om etterforskerne Sam Berger og Molly Blom, og viser en ny, mørkere side av den kritikerroste forfatteren.Ellen Savinger er 15 år, og hun har vært forsvunnet i tre uker. Sam Berger frykter at hun har blitt offer for en seriemorder, men kollegaene i stockholmspolitiet vil ikke lytte: Ingen kropp, ingen forbrytelse.Så kommer Sam i kontakt med mystiske Nathalie Fredén, som viser seg å ha uventet innsikt i saken. En historie med uhyggelige forgreininger til Sams eget liv toner frem, og plutselig er det jegeren selv som blir jaget. Og i utmarkene venter en sannhet som altfor mange har interesse av å skjule.

Torget Til salgs Fritid, hobby og underholdning Bøker og blader Skjønnlitteratur. 9302 Rossfjordstraumen .

Sam Berger frykter at hun har blitt offer for en seriemorder, men kollegaene... Terningkast 6. I går, på Krimfestivalens første dag, ga Geir Tangen boka et høythengende terningkast 6, og skrev at «Utmarker er en spinnvill kriminalfortelling, så mørk og creepy både når det gjelder indre og ytre spenning, at det er vanskelig å slippe bokens suspense når siste side er lest.

RELATERTE BØKER