Mafiela

Mafiela - Hogne Hongset | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hogne Hongset
DIMENSJON
4,22 MB
FILNAVN
Mafiela.pdf
ISBN
1934810849130

BESKRIVELSE

Alf R Jacobsen om MAFIELA: «Rå avsløring av kraftbransjens manipulering for å få el-prisene opp. Dessuten spennende så det holder!» Dagbladet avslører at tidligere olje- og energiminister Fred Kvarme har hatt store beløp på hemmelige kontoer i Seychellene. Kvarme nekter å kommentere, og mediene spekulerer i hvor pengene kommer fra. Siri Wickstrøm kjenner Kvarmes kone Elisa, har også hilst på Kvarme. Avsløringen av Kvarmes hemmelige kontorer i utløser dramatiske hendelser, og Siri blir dratt inn i et spill om store verdier... Kraftmarkedet i Norge ble liberalisert i 1990. Fra da av har kraftbransjen arbeidet systematisk for å presse strømprisene opp til et kunstig høyt nivå. Dette arbeidet fortsetter, med stadig mer kreative løsninger ...

Kvarme nekter å kommentere, og mediene s... Alf R Jacobsen om MAFIELA: «Rå avsløring av kraftbransjens manipulering for å få el-prisene opp. Dessuten spennende så det holder!» Dagbladet avslører at tidligere olje- og energiminister Fred Kvarme har hatt store beløp på hemmelige kontoer i Seychellene. Kriminalromanen «Mafiela» av Hogne Hongset fremstiller kraftbransjen som en mafia som jobber systematisk for å presse opp prisene på strøm.Selv om boka er fiksjon, ligger innholdet tett ... Hogne Hongset er en norsk forfatter, organisasjonsmann og fagforeningsmann.

Kjøp boken Mafiela av Hogne Hongset (ISBN 9788269010787) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER