Jente med dødningehode

Jente med dødningehode - Mona Høvring | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mona Høvring
DIMENSJON
5,4 MB
FILNAVN
Jente med dødningehode.pdf
ISBN
6124092115532

BESKRIVELSE

«Jente med dødningehode» er Mona Høvrings sjette diktsamling og niende bok. Mona Høvrings fortettede skjebnefortellinger utfordrer og utvider sjangerens vante former med kraft og resonans. Med sitt særegne poetiske instinkt skriver hun frem sine dikt slik at hver bokside synes å åpenbare de mest prekære dramaer og de skjøreste og nødvendigste dialoger.

Programleder i Diktafon var Annelita Meinich Jente med dødningehode er hennes sjette diktsamling og niende bok. Av forlaget er den omtalt som «dikt og skjebnefortellinger», og befinner seg i skjæringspunktet mellom genre.

jeg hilser blygt på kjærligheta. Vi er her for å lindre smerte, men hatet kommer ikke ... Kjøp 'Jente med dødningehode, dikt og skjebnefortellinger' av Mona Høvring fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER