Isprinsessen

Isprinsessen - Camilla Läckberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Läckberg
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
Isprinsessen.pdf
ISBN
3943066059760

BESKRIVELSE

Isprinsessen er Camilla Läckbergs første kriminalroman med Erica Falck og politimannen Patrik Hedström. 12 MILLIONER SOLGTE BØKER En eldre fisker finner Alexandra Wijkner med oppkuttede pulsårer i badekaret i barndomshjemmet. Han styrter ut og kaster seg over den første han møter. Det er forfatteren Erica Falck, som er i Fjällbacka for å gjøre opp boet etter sine avdøde foreldre. Alexandra er hennes bestevenninne fra barndommen.

Gjennomgangspersoner er forfatteren Erica Falck og politimannen Patrik Hedström, med ... Camilla Läckberg har i løpet av få år etablert seg som Sveriges krimdronning med sin serie fra den lille bygda Fjällbacka. Til sammen har hun utgitt sju bøker i serien, hvorav den siste - Fyrvokteren - ble utgitt på norsk i 2010.

Med «Frost» fikk Lisa oppfylt sin største drøm. Men i rollen som Elsa fant hun også det vonde fra sin egen barndom.

RELATERTE BØKER