Hell i krig

Hell i krig - Patrick O'Brian | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patrick O'Brian
DIMENSJON
4,77 MB
FILNAVN
Hell i krig.pdf
ISBN
3639471392901

BESKRIVELSE

Ostindia, 1812. Kaptein Jack Aubrey får kommandoen over en av flåtens raskeste og tyngst bevæpnede fregatter, som venter på ham i hjemlandet. Kameraten Stephen Maturin på HMS La Flèche blir med, han skal ta dem til England, men sjøreisen går ikke etter planen. Voldsomme hendelser finner sted og det bryter også ut krig mellom England og De forente stater. Etter et tapt sjøslag ender Jack og Stephen opp som krigsfanger i Boston. Dette er den sjette boken om Jack Aubrey og Stephen Maturin.

john batman 673,922 views Hell i krig er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Patrick O'Brian Patrick O'Brian 08/27/2010.

Kaptein Jack Aubrey får kommandoen over en av flåtens raskeste og tyngst bevæpnede fregatter, som venter på ham i hjemlandet. Kameraten.. Pris: 146,-.

RELATERTE BØKER