Ung trost klokken fem om morgenen i en brusende alm

Ung trost klokken fem om morgenen i en brusende alm - Geir Gulliksen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Gulliksen
DIMENSJON
12,22 MB
FILNAVN
Ung trost klokken fem om morgenen i en brusende alm.pdf
ISBN
3517109172687

BESKRIVELSE

Geir Gulliksens første diktsamling siden 2008 handler om å leve med seg selv og andre, der det grunnleggende slektskapet mellom alt organisk liv fremstår viktigere enn individuelle, menneskelige variasjoner. En ung trost. Hibernerende jordmaur. Bjørketreet som en gang var en slags søster eller tante for en ung gutt. En åtte minutter lang relasjon mellom en mann og en linerle. Diktene skrives frem som skisser og variasjoner som seg imellom diskuterer ulike måter å nærme seg det levende på. Er det mulig å skrive seg inn i andre livsformer uten å henfalle til enkel menneskelig besjeling? Dette er en utvidet utgave som inneholder flere nyskrevne dikt. «Det er en vakker, vemodig og appellerende bok. [...] Hos Geir Gulliksen kan en liten spurv få deg til å skjønne hva ensomhet er.» - Ingunn Økland, Aftenposten «Like deler smart og rørende.» - Karin Haugen, Klassekampen: Årets beste bøker

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. I salongens del 2 leser Geir Gulliksen innledningsvis fra den nye diktsamlingen Ung trost klokken fem om morgenen i en brusende alm. Boka er blitt til fra januar til september 2014, og er et resultat av at han har flyttet til Voldsløkka.

Kjøp Klikk og ... Ung trost klokken fem om morgenen i en brusende alm er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Geir Gulliksen Geir Gulliksen 08/27/2010.

RELATERTE BØKER