Ung trost klokken fem om morgenen i en brusende alm

Ung trost klokken fem om morgenen i en brusende alm - Geir Gulliksen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Gulliksen
DIMENSJON
7,12 MB
FILNAVN
Ung trost klokken fem om morgenen i en brusende alm.pdf
ISBN
2033268720208

BESKRIVELSE

Geir Gulliksens første diktsamling siden 2008 handler om å leve med seg selv og andre, der det grunnleggende slektskapet mellom alt organisk liv fremstår viktigere enn individuelle, menneskelige variasjoner. En ung trost. Hibernerende jordmaur. Bjørketreet som en gang var en slags søster eller tante for en ung gutt. En åtte minutter lang relasjon mellom en mann og en linerle. Diktene skrives frem som skisser og variasjoner som seg imellom diskuterer ulike måter å nærme seg det levende på. Er det mulig å skrive seg inn i andre livsformer uten å henfalle til enkel menneskelig besjeling? Dette er en utvidet utgave som inneholder flere nyskrevne dikt. «Det er en vakker, vemodig og appellerende bok. [...] Hos Geir Gulliksen kan en liten spurv få deg til å skjønne hva ensomhet er.» - Ingunn Økland, Aftenposten «Like deler smart og rørende.» - Karin Haugen, Klassekampen: Årets beste bøker

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Ung trost klokken fem om morgenen i en brusende alm av Geir Gulliksen (ISBN 9788282880909) hos Adlibris.

Hauges vakraste dikt, Samlaget), Kolbein Falkeid (Øyet og virkeligheten, Cappelen Damm) og Jon Hjørnevik (Jon Hjørnevik samlar seg, Samlaget) er foran Gulliksen. Det er neppe en oppsiktsvekkende påstand at dette diktet fra Geir Gulliksens diktsamling Ung trost klokken fem om morgenen i en brusende alm (2014) inviterer til en økokritisk lesning. Diktet handler for det første om et tre.

RELATERTE BØKER