Sov du vesle spire

Sov du vesle spire - Cilla Börjlind, Rolf Börjlind | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
DIMENSJON
10,98 MB
FILNAVN
Sov du vesle spire.pdf
ISBN
6779631430499

BESKRIVELSE

Den fjerde boken med Olivia Rönning og Tom Stilton.En natt snubler den hjemløse Muriel over en gråtende jente på gaten. Jenta heter Folami og er flyktning fra Nigeria. Muriel får låne et sommerhus i skogen og tar med seg Folami dit. Men en ettermiddag blir Folami angrepet av en mann og Muriel tør ikke være igjen alene med jenta. De kontakter Tom Stilton for hjelp. Tom arbeider nå for Mette Olsäter, kriminalførstebetjent på Rikskrim. Sammen med Olivia Rønning etterforsker de drapet på en tenåringsgutt som ble funnet nedgravd i Småland, med avskåret hals. Da Olivia får treffe Folami, ser hun at hun har et smykke som ligner på det den døde gutten hadde. Sammen med jenta lykkes Olivia Rønning og Tom Stilton å avsløre en sjokkerende virksomhet. Sov du vesle spire er en spennende krim med et svært samfunnsaktuelt tema.

Jenta heter Folami og er flyktning ... Du kan kontakte kundesenteret på e-post [email protected] eller telefon 22 02 87 01 for hjelp og informasjon. Sov du vesle spire Del på Facebook Del på Twitter Del på Google Plus Tips en venn på e-post Sov du vesle spire er en krim som lykkes med å integrere samfunnsengasjement med troverdige karakterer og spenning utenom det vanlige.

Leservurderinger (3) Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering. Astrid 01 Januar 2020.

RELATERTE BØKER