Prosessen

Prosessen - David Zane Mairowitz | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Zane Mairowitz
DIMENSJON
12,23 MB
FILNAVN
Prosessen.pdf
ISBN
4644036652354

BESKRIVELSE

«Det er den store løgnen som driver verden fremover!» Prosessen, som her er gjenskapt som tegneserieroman, er den dystre fortellingen om Josef K, som en dag arresteres av uforklarlige grunner og tvinges til å kjempe for å forsvare seg i en absurd straffeprosess. Han kastes fra det ene forvirrende møtet til det neste, og han blir stadig mer desperat etter å bevise sin uskyld. Med sitt grelle portrett av et autoritært byråkrati som griper inn i og ødelegger livene til fremmedgjorte borgere, er Prosessen like aktuell i dag som noen gang.

Selv om boken ikke er ferdigskrevet, har den et kapittel som avslutter historien. «Prosessen» fins også som lydbok. Romanen er filmet tre ganger, seinest i 1991 med Kyle MacLachlan fra «Twin Peaks» i hovedrollen.

CV. Enkelt - trygt - lønnsomt. Veien frem til et ferdig fjøs er ofte mer krevende enn de fleste klarer å se for seg.

RELATERTE BØKER