Mørke menn

Mørke menn - Jens Henrik Jensen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Henrik Jensen
DIMENSJON
11,8 MB
FILNAVN
Mørke menn.pdf
ISBN
9893169311725

BESKRIVELSE

Krigsveteranen Niels Oxen skjuler seg ved en avsides fiskefarm på Jylland. Her slåss han med sine traumer samtidig som han lever i konstant alarmberedskap. Han har en hemmelighet som holder ham i live - men som også kan ta livet av ham. Når en museumsdirektør blir myrdet, utløses en rekke voldsomme begivenheter. Den ettersøkte krigsveteranen har kun to muligheter: gå til grunne - eller gå til angrep.

I tillegg er du plaget med trøtthet og tidvis uklart syn. Legen din har tatt blod- og urinprøver, noe som ikke viste patologi.

En optiker har konstatert at du trenger briller, men kan jo ikke sjekke om det er en patologisk prosess på gang. Danmarks nye krimstjerne med andre bok i OXEN-trilogien Krigsveteranen Niels Oxen skjuler seg ved en avsides fiskefarm på Jylland. Her slåss han med sine traumer samtidig som han lever i konstant alarmberedskap.

RELATERTE BØKER