Kjærlighet; en dikterisk hyllest

Kjærlighet; en dikterisk hyllest En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,88 MB
FILNAVN
Kjærlighet; en dikterisk hyllest.pdf
ISBN
8751591949809

BESKRIVELSE

Den store kjærligheten, den berusende forelskelsen, den modne kjærligheten, elskoven, romantikken, ømheten, svermeriet. La oss feire kjærligheten i alle dens former! I denne boka hylles kjærligheten av våre beste diktere. Kjærlighet. En dikterisk hyllest inneholder dikt av blant andre Tarjei Vesaas, Åse-Marie Nesse, Jon Fosse, Stein Mehren og Marie Takvam. Nydelig innbundet i stoff.

Dikt 1 av 30. En drøm er bare en drøm til den plutselig blir sann En berøring er bare en berøring til følelsen setter hjertet i brann.

La oss feire kjærligheten i alle dens former! I denne boka hylles kjærligheten av våre beste diktere. Kjærlighet (Innbundet) av forfatter Cecilie Winger. Noveller, lyrikk og drama.

RELATERTE BØKER