Kammerpiken

Kammerpiken - Cecilie Enger | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Enger
DIMENSJON
5,76 MB
FILNAVN
Kammerpiken.pdf
ISBN
9873247931474

BESKRIVELSE

En roman om dronning Mauds påklederskeOslo, 1926. Hilda Cooper kommer fra England for å jobbe som dronning Mauds kammerpike. Innenfor Slottets vegger, i sterk kontrast til livet utenfor, innordnes hun i et hierarkisk samfunn av tjenere, etikette, måltider og dronningens stadige kjoleskift.Hilda Cooper ble, i likhet med sin underordnede kammerpike Violet Wond, boende på Slottet under tre norske konger, fram til sin død på 1990-tallet. Hun opplevde aldri samlivet med en mann, hun stiftet aldri familie. Men hun levde for kjolene, for minnene om dronningen, for plikten.Romanen er basert på samtaler med folk som kjente de to kammerpikene.

Og det skaper en rik og ... Hvem kan du egentlig stole på? Kammerpiken Cecilie Enger. En roman om dronning Mauds påklederske.

Volden og grøssen fra filmer som Old Boy og Stoker er byttet ut med kjærlighet og sitrende spenning. Det hjelper også at Kammerpiken slår de fleste kostymedrama hva gjelder utsøkt produksjonsdesign og pittoreske landskapsbilder.

RELATERTE BØKER