Jeg lever ikke lenger selv

Jeg lever ikke lenger selv - Kristine Hovda | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristine Hovda
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
Jeg lever ikke lenger selv.pdf
ISBN
3597255147304

BESKRIVELSE

Koden på bankkortet til femten år gamle Kristine er 6220. Tallene representerer vers 20 i Galaterbrevets andre kapittel i Det nye testamente. «Jeg er korsfestet med Kristus. Jeg lever ikke lenger selv, men Kristus lever i meg», skriver apostelen Paulus. Det er en ordlyd hun tar helt bokstavelig. Tjue år senere står journalist og musiker Kristine Hovda på stranden ved Ogna, der hun ble døpt som tenåring, og lurer på om hun i det hele tatt kan bruke noe av det hun en gang lærte om Gud. Eller om hun må lære seg å leve selv.

Tjue år senere står Kristine, nå journalist og musiker, på stranda der hun ble døpt som tenåring. Hun spør seg selv om hun i det hele tatt kan bruke noe av det hun den gang lærte om Gud, ... Exact matches only .

«Jeg er korsfestet med Kristus. Jeg lever ikke lenger selv, men Kristus lever i meg», skriver apostelen Paulus. Som samtidig sier at hun gleder seg til den dagen hun ikke lenger lever som en skiskytter.

RELATERTE BØKER