Engelen på det sjuende trinn

Engelen på det sjuende trinn - Frank McCourt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank McCourt
DIMENSJON
5,52 MB
FILNAVN
Engelen på det sjuende trinn.pdf
ISBN
8281014969667

BESKRIVELSE

En gripende skildring av forfatterens egen barndom og oppvekst i Irland på 1930- og 40-tallet.Faren drikker opp de få pengene han tjener, og moren, Angela har et umenneskelig strev med å brødfø alle barna. Men tross fattigdom og svik har faren en rikdom å gi videre til sønnen; han kan fortelle historier.Frank lytter begjærlig når faren forteller om den uovervinnelige Cuchulain som reddet Irland og om engelen på det sjuende trinn, som kommer til foreldrene med alle Franks småsøsken.Med en uforlignelig innlevelsesevne, med humor og varme forteller Frank McCourt om familiens strabasiøse liv. "Engelen på det sjuende trinn" har vunnet både National Book Critics Circle Award i USA og den prestisjetunge Pulitzerprisen for 1996. Boken ble også kåret til årets bok av Time Magazine.

Min opplevelse. Ikke visste jeg at jeg hadde en bokskatt stående på vent i bokhylla. Kjøp Engelen på det sjuende trinn fra Bokklubber Internasjonal bestselger! Med en uforlignelig innlevelse, humor og varme forteller Frank McCourt om sin egen families strabasiøse liv.

Han ble født av irske foreldre i New York, men vokste opp i Irland i ekstrem fattigdom. Som nittenåring kom han seg tilbake til USA, og hadde en rekke forskjellige jobber.

RELATERTE BØKER