De fortaptes ørken ; Nattrytterne

De fortaptes ørken ; Nattrytterne - Nelson Nye, Jackson Cole | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nelson Nye, Jackson Cole
DIMENSJON
6,43 MB
FILNAVN
De fortaptes ørken ; Nattrytterne.pdf
ISBN
1858224971120

BESKRIVELSE

De fortaptes ørkenBen Reifel kastet seg bakover i et forsøk på å komme utenfor rekkevidden av lyset, men han beveget seg for sent, og i gal retning. Det glimtet i en munningsflamme bak ham, og ett eller annet braste inn i ham og fikk ham til å snurre rundt før han dundret mot gulvplankene.NattrytterneTexas Rangeren Jim Hatfield står alene mellom loven og rettferdigheten på den ene siden, og en gal, herskesyk manns vanvittige plan på den andre. Ansikt til ansikt med en av de mest morderiske bandittene i grenselandet mot Mexico er gode råd dyre.

Dobbel Western 311. Jackson Cole og Tom West.

2009 - En merket mann/Hvorfor kom revolvermannen? Kjøp De fortaptes ørken/Nattrytterne fra Cappelendamm De fortaptes ørken Ben Reifel kastet seg bakover i et forsøk på å komme utenfor rekkevidden av lyset, men han beveget seg for sent, og i gal retning. Det glimtet i en munningsflamme bak ham, og ett eller annet braste inn i ham og fikk ham til å snurre rundt før han dundret mot gulvplankene. De fortaptes ørken Ben Reifel kastet seg bakover i et forsøk på å komme utenfor rekkevidden av lyset, men han beveget seg for sent, og i gal retning.

RELATERTE BØKER