Brustne drømmer

Brustne drømmer - Torill Thorup | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Thorup
DIMENSJON
3,56 MB
FILNAVN
Brustne drømmer.pdf
ISBN
3642343140385

BESKRIVELSE

Petras grusomme avsløring kommer som et sjokk, men Sørine kan ikke tro at stemoren virkelig er så ond som tjenestejenta vil ha det til. - Iselin. Iselin, hvisket faren hest, - du må da forsvare deg. Du må overbevise meg, oss, om at det ikke var på den måten ektemannen din døde. Kjære deg, det ... det vil jo si at du planla å myrde ham! Alles blikk vendte seg mot Iselin. Stemoren sto urørlig. Det ellers så sinte, misfornøyde uttrykket i ansiktet var erstattet av redsel.

Stemoren sto ... Brustne drømmer. Tre søstre handler om å lengte vekk.

Legg i ønskeliste ... Bærum Barneteater deltar for 4.gang i det nasjonale ungdomsdramatikkprosjektet Den Unge Scenen; DUS. Denne gang med et bitter-søtt kammerspill om fremtidshåp og brustne drømmer skrevet av Ragnar Hovland, en av Norges mest anerkjente forfattere og dramatikere.

RELATERTE BØKER