Traktor

Traktor Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,97 MB
FILNAVN
Traktor.pdf
ISBN
1346584886182

BESKRIVELSE

Lær om traktorer og utvid ordforrådet med denne morsomme billedboken! Denne flotte billedboka er spesielt tilrettelagt for små barn. De fargerike bildene i boka gir kunnskap om vår store verden. Når dere leser ordene høyt sammen, blir barnets oppmerksomhet og leselyst vekket!

- ... Du kan låne til traktor, henger, ATV eller snøscooter. Kjøretøyet må være registrerbart, og en del av driftsapparatet på gården.

Traktor & Maskin AS har siden 1971 stått for salg, service og reparasjon av traktor og landbruksredskaper mot private, landbruk og anleggsvirksomheter. Bilde å fargelegge traktor. Barn lærer om traktor mens de fargelegger | Bilder til bruk i skole og utdanning - bil 3097. I traktor er ofte samme motor og drivverk levert i de forskjellige versjoner i samme serie.

RELATERTE BØKER