Statuekampen

Statuekampen - Carl Barks | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
3,44 MB
FILNAVN
Statuekampen.pdf
ISBN
4088113469987

BESKRIVELSE

CARL BARKS' ANDEBY - en bokserie med klassikerne alle elsker. Tegnet og skrevet av Carl Barks fra 1943 til 1972. VELKOMMEN TIL ANDEBY, GRUNNLAGT AV CARL BARKS. Har du lagt merke til Andebys flotte skyline? I 1952 fikk byen en ny silhuett i form av en gedigen skulptur. Les bakgrunnen for den gigantiske dimensjonen på skulpturen over byens grunnlegger, Kornelius Kvakk. Men byens moderne arkitekt er Carl Barks. Han skapte landemerker som ruver i horisonten, med Pengebingen på toppen av Daudbilbakken, det legendariske Skakkespirtårnet og Andebys eneste kirkebygg, Notre Duck-katedralen. I denne boken tar vi også et besøk i byens nedre deler, i fattige Pengelens.

Det finnes flere statuer av ham i Andeby. Han ble skapt av Carl Barks, og ble for første gang nevnt i historien Statuekampen, først utgitt i Walt Disney's Comics & Stories nr.

Se vårt gode utvalg, priser og tilbud av bøker. Søkeresultater for Carl Barks' Andeby - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Velferdsteknologi i praksis (Heftet) av forfatter Sigrid Nakrem.

RELATERTE BØKER