Statuekampen

Statuekampen - Carl Barks | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
4,30 MB
FILNAVN
Statuekampen.pdf
ISBN
3286373813884

BESKRIVELSE

CARL BARKS' ANDEBY - en bokserie med klassikerne alle elsker. Tegnet og skrevet av Carl Barks fra 1943 til 1972. VELKOMMEN TIL ANDEBY, GRUNNLAGT AV CARL BARKS. Har du lagt merke til Andebys flotte skyline? I 1952 fikk byen en ny silhuett i form av en gedigen skulptur. Les bakgrunnen for den gigantiske dimensjonen på skulpturen over byens grunnlegger, Kornelius Kvakk. Men byens moderne arkitekt er Carl Barks. Han skapte landemerker som ruver i horisonten, med Pengebingen på toppen av Daudbilbakken, det legendariske Skakkespirtårnet og Andebys eneste kirkebygg, Notre Duck-katedralen. I denne boken tar vi også et besøk i byens nedre deler, i fattige Pengelens.

Økonomiske teorier ... Blant de mest kjente historiene på ti sider finner vi blant annet historiene «Pengeregn», «Statuekampen», «Tenkeboksen», «Bom! Du er hypnotisert» , «Hvem-vet-hva-konkurransen» , «Hunden som snakket» , «Brobyggerkonkurransen» , og ikke minst den historien Barks selv trakk fram da han fikk spørsmål om hvilken av sine egne historier han likte best: «Omelett» . Men i Statuekampen får vi vite at det i Skrues målestokk berre var småpengar han brukte på statuen. "Problemet hans i den aktuelle historien er ikke at han er ruinert, men at han mangler kontanter.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

RELATERTE BØKER