Kroppens funksjon og oppbygging

Kroppens funksjon og oppbygging Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,19 MB
FILNAVN
Kroppens funksjon og oppbygging.pdf
ISBN
9618997874230

BESKRIVELSE

Den store læreboken om anatomi og fysiologi. Boka beskriver kroppens normale funksjon (fysiologi) og struktur (anatomi). Denne kunnskapen danner grunnlaget for å kunne forstå hvordan sykdom oppstår og behandles, og for å kunne observere symptomer og tegn som tyder på avvik fra det normale. Grunnideen bak boka er at det er lettest å få tak i kunnskapen om hvordan kroppen fungerer, ved å starte med å beskrive hovedfunksjonen til de enkelte organene. Organenes oppbygning flettes inn etter hvert som funksjonen gjennomgås. En hovedmålsetning er å bidra til at leseren forstår mekanismene i de ulike organenes funksjonsmåte. Lærestoffet er lettfattelig framstilt og lett å repetere til eksamen. Digital arbeidsbok er inkludert i boken. Den kan også kjøpes separat. Kjøp 3-års tilgang til digital arbeidsbok separat her.

Experimentarius forklarer: En modell av en men neskekropp uten arme r og bein kalles en torso. Funksjonen til de viktigste organene kan forklares slik: Hjertet Hjertet er en muskel so m pumper blodet rundt i kroppen.

Denne hjernedelen styrer vår overlevelsesfunksjon, og den får oss til å reagere automatisk når vi føler oss truet, hjelpeløse, stresset, følelsesmessig "overkjørt", ved intellektuelle angrep, mangel på respekt, knappe tidsfrister osv. Magnesium har mange viktige funksjoner i reguleringen av muskler og nervesystemet. ...

RELATERTE BØKER