Kroppens funksjon og oppbygging

Kroppens funksjon og oppbygging En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,43 MB
FILNAVN
Kroppens funksjon og oppbygging.pdf
ISBN
8099869006574

BESKRIVELSE

Den store læreboken om anatomi og fysiologi. Boka beskriver kroppens normale funksjon (fysiologi) og struktur (anatomi). Denne kunnskapen danner grunnlaget for å kunne forstå hvordan sykdom oppstår og behandles, og for å kunne observere symptomer og tegn som tyder på avvik fra det normale. Grunnideen bak boka er at det er lettest å få tak i kunnskapen om hvordan kroppen fungerer, ved å starte med å beskrive hovedfunksjonen til de enkelte organene. Organenes oppbygning flettes inn etter hvert som funksjonen gjennomgås. En hovedmålsetning er å bidra til at leseren forstår mekanismene i de ulike organenes funksjonsmåte. Lærestoffet er lettfattelig framstilt og lett å repetere til eksamen. Digital arbeidsbok er inkludert i boken. Den kan også kjøpes separat. Kjøp 3-års tilgang til digital arbeidsbok separat her.

Hudens overflate er hos en voksen person cirka 1,6 m²og veier om lag tre kilo. 7 Kroppens oppbygnings og overflate. Getty Images / Thinkstock Dette kapittelet inneholder ressurser til følgende kompetansemål: Du skal kunne forklare hvordan kroppen er bygd opp og fungerer i forhold til livsstilssykdommer, og forklare konsekvenser av svikt i vitale kroppsfunksjoner; Se først. Musklene er sammentrekkbare (kontraktile) organer som forårsaker bevegelse eller stabilitet (fiksasjon).

Ved kjøp av ny bok får du tilgang til digital arbeidsbok der du kan løse oppgaver og følge din egen studieprogresjon. Selv om de fem bøkene er utviklet som en helhet, er ideen bak bokverket at det skal være fleksibelt ... Huden er kroppens ytre overflate og største organ.

RELATERTE BØKER