Gåten

Gåten - Marianne Fredriksson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Fredriksson
DIMENSJON
7,43 MB
FILNAVN
Gåten.pdf
ISBN
4556095536240

BESKRIVELSE

Lillemor Lundgren finner liket av en kvinne på en av sine skogsturer. Den døde kvinnen likner Lillemor; hun er faktisk en tro kopi av henne selv som ung. Etter hvert blir vi bedre kjent med Lillemor og hennes innlevelse i den myrdede kvinnens dramatiske situasjon og forsøk på å forstå henne. Til slutt blir hun nødt til å ta stilling til spørsmålet: Er hun gal, eller er hun besatt? Kan de dødes sjeler ta bolig i levende mennesker?

Da magasinet Mindspace prøvde ut gåten på sine ansatte, var det et fåtall som svarte riktig. Direktøren er en kvinne, og i kommentarfeltet til Stordalen tar mange seg selv på at de ikke skjønte den før etter litt tid. Denne enkle gåten lurte selv Albert Einstein - klarer du den? En gammel bil skal kjøre en strekning på 2 km, men klarer bare å holde en fart på 15 km/t opp bakken. I 1983 ble han dømt til lovens strengeste straff, uten at det forelå tekniske bevis.

Facebook Mange som leser gåten vil automatisk tro at denne direktøren er en mann, men det er altså her svaret ligger. Da magasinet Mindspace prøvde ut gåten på sine ansatte, var det et fåtall som svarte riktig.

RELATERTE BØKER