Forståelse av mennesker

Forståelse av mennesker - Åse Renolen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse Renolen
DIMENSJON
6,53 MB
FILNAVN
Forståelse av mennesker.pdf
ISBN
4621787216970

BESKRIVELSE

Psykologi handler om forståelse av mennesker. Denne boken gir en innføring i psykologiske fenomener og teorier som er særlig relevante for helsepersonell i deres møter med mennesker. Kunnskap om utvikling, læring, motivasjon, stress og mestring, kriser og sorg samt sosial påvirkning gir et forståelsesgrunnlag for samarbeid med og støtte av mennesker i ulike livssituasjoner. Boken inneholder både allmenn psykologi og helsepsykologi som har betydning for helsefagutdanningene. Teoristoffet belyses med praktiske eksempler fra studentenes og helsearbeidernes hverdag. Gjennom hele boken finnes det studie- og refleksjonsoppgaver som stimulerer til å reflektere over teoriene og over egne og andres reaksjoner og væremåte. Åse Renolen har hovedfag i psykologi og er gestaltpsykoterapeut. Hun arbeider som høgskolelektor ved Høgskulen på Vestlandet, Campus Stord, Avdeling for helsefag, og har i tillegg egen psykoterapipraksis.

Av og til uttrykker en seg uklart med vilje for å åpne for ulike tolkninger og tvetydighet. Kjøp billige bøker, kontorrekvisita, hobbyartikler og leker innen forståelse av mennesker hos Adlibris Dette har du kanskje merket i vanskelige situasjoner der du har pratet med mennesker som du enten har opplevd støtte og forståelse fra, eller som du har opplevd at ikke forsto deg i det hele tatt. Empati har sammenheng med både holdninger og menneskesyn.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Pocket, Åse Renolen, Bokmål,... God forståelse av vårt eget og andres sinn henger sammen med evnen til å regulere og tåle egne følelser, samt opplevelsen av egen identitet.

RELATERTE BØKER