Direktøren og hans sekretær

Direktøren og hans sekretær - Jon Øystein Flink | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Øystein Flink
DIMENSJON
6,37 MB
FILNAVN
Direktøren og hans sekretær.pdf
ISBN
6348688276927

BESKRIVELSE

«Frk. Selbye: Unnskyld ... jeg er kommet ... til riktig ...Martinsen: Fy faen for en lidelse. For et vær og for en dag. Hvor mye skal en direktør tåle av inkompetanse og avsindige fornedrelser?Frk. Selbye: Altså ... det stod Martinsen utenfor her, og ...Martinsen: Det er jeg som er Martinsen. Kommer du med dårlige nyheter må jeg trygle deg om å pigge av.Frk. Selbye: Nei, det er bare at ... ja, klokken er tolv og mitt navn er Selbye ...Martinsen: (Det går opp et lys): Ah, beklager, jøje meg. Frøken Selbye, selvfølgelig. Jeg sitter jo her i min egen verden. Jeg ber om unnskyldning.Frk. Selbye: Å nei, jeg er bare glad for å ha kommet riktig.Martinsen: Og det har du virkelig frøken Selbye, helt riktig kontor. Helt presis er du óg. Veldig bra. Det noterer jeg med en gang. Du kan henge fra deg kåpen på knaggen der.Frk. Selbye: Takk, sir.»Direktøren og hans sekretær er et dypt alvorlig, særs intrikat, noe rystende, delvis morsomt og et umiskjennelig Flink'sk stykke litteratur. Et hørespill om en sekretærs uttrettelige kamp for å bli samt forbli sekretær.

Til toppen. Flere bøker av Jon Øystein Flink: Mord i oppgangen.

Se flere bøker fra Jon Øystein Flink. Direktøren og hans sekretær (Heftet) av forfatter Jon Øystein Flink. Noveller, lyrikk og drama.

RELATERTE BØKER