Direktøren og hans sekretær

Direktøren og hans sekretær - Jon Øystein Flink | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Øystein Flink
DIMENSJON
8,86 MB
FILNAVN
Direktøren og hans sekretær.pdf
ISBN
8363233183358

BESKRIVELSE

«Frk. Selbye: Unnskyld ... jeg er kommet ... til riktig ...Martinsen: Fy faen for en lidelse. For et vær og for en dag. Hvor mye skal en direktør tåle av inkompetanse og avsindige fornedrelser?Frk. Selbye: Altså ... det stod Martinsen utenfor her, og ...Martinsen: Det er jeg som er Martinsen. Kommer du med dårlige nyheter må jeg trygle deg om å pigge av.Frk. Selbye: Nei, det er bare at ... ja, klokken er tolv og mitt navn er Selbye ...Martinsen: (Det går opp et lys): Ah, beklager, jøje meg. Frøken Selbye, selvfølgelig. Jeg sitter jo her i min egen verden. Jeg ber om unnskyldning.Frk. Selbye: Å nei, jeg er bare glad for å ha kommet riktig.Martinsen: Og det har du virkelig frøken Selbye, helt riktig kontor. Helt presis er du óg. Veldig bra. Det noterer jeg med en gang. Du kan henge fra deg kåpen på knaggen der.Frk. Selbye: Takk, sir.»Direktøren og hans sekretær er et dypt alvorlig, særs intrikat, noe rystende, delvis morsomt og et umiskjennelig Flink'sk stykke litteratur. Et hørespill om en sekretærs uttrettelige kamp for å bli samt forbli sekretær.

Se flere bøker fra Jon Øystein Flink. Direktøren og hans sekretær Jon Øystein Flink (Häftad) Tipsa en vän 224 kr Antal. Lägg i varukorgen.

Komiteen velger selv leder og nestleder. Direktøren for Nobelinstituttet er komiteens sekretær.

RELATERTE BØKER