Det forbudte barnet

Det forbudte barnet - Katherine Webb | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katherine Webb
DIMENSJON
9,64 MB
FILNAVN
Det forbudte barnet.pdf
ISBN
3946523058984

BESKRIVELSE

Fra forfatteren av bestselgerne ARVEN og EN SANG FRA FORTIDEN.Bath, 1821: Innerst i Lansdown Crescent på et høydedrag over byen, ruver herskapshuset til den rike og innflytelsesrike Alleyn-familien. Her har sønnen Jonathan levd isolert i mørke bak gjenspikrede vinduer siden han kom tilbake fra napoleonskrigene. Men tjenestejenta Stær tror ikke det er krigens redsler som tærer på Jonathan. Hun er overbevist om at han er blitt gal fordi han tok livet av ungdomskjæresten Alice, som Stær elsket som en søster.Da den unge Rachel Weekes flytter til byen, har det en rystende virkning på både Alleyn-familien og mange andre i Bath. Med sitt sannhetssøkende og ærlige vesen tvinger Rachel gradvis fortidens hemmeligheter ut av skyggene. Men Rachel og Stær må begge betale en høy pris dersom sannheten om Alice skal helt frem i dagen.Det forbudte barnet er en dramatisk og oppslukende fortelling om to sterke kvinner som er villig til å risikere alt for å avsløre knusende og svikefulle løgner.Katherine Webb har siden debuten med Arven i 2011 solgt over 150 000 bøker i Norge.

Bath, 1821: Innerst i Lansdown Crescent på et høydedrag over byen, ruver herskapshuset til den rike og innflytelsesrike Alleyn-familien. Enn så rart det kan høres ut, er det babynavn som er forbudte i visse land. Hvorfor er noen navn ikke tillatt? Vi forklarer det i denne artikkelen.

Foto: Pavla / NTB Scanpix Vis mer Navn: Navnene som er forbudte i Norge Dersom du vurderer å kalle barnet ditt Diaree eller Morfina, bør du revurdere. Det forbudte barnet er også en universal historie om håp. Om styrken som ligger i det å håpe, og hvordan håp noen ganger er det eneste et menneske har å klamre seg til.

RELATERTE BØKER